Hvorfor Ripple CTO David Schwartz sakte har solgt sine Bitcoin-beholdninger gjennom årene

Etter å ha vært vitne til en nedslått svikt i det arvede økonomiske systemet, opprettet Satoshi Nakamoto Bitcoin for litt over 11 år siden. OG-krypto representerer det veldig raske passet ved å endre det nåværende ødelagte systemet.

Ikke desto mindre er ikke alle en fan av konseptet økonomisk utopi som bitcoin lover. For eksempel, USAs president Donald Trump har offentlig kastet den kryptovaluta.

Andre inkluderer milliardærer som Mark Cuban og Warren Buffett

Det kommer ikke som noen overraskelse når noen utenfor kryptoplassen kaster skygge for kongen av cryptocururrency. Når en bransjeleder gjør det, er det imidlertid litt skranglete. I en Twitter-samtale for noen timer siden med noen kryptoentusiaster, avslørte CTO hos Ripple og XRP-hovedarkitekten David Schwartz at han har dumpet sin bitcoin-stash gjennom årene.

Schwartz bemerket at han ikke eier millioner av BTC, men at han ikke har mistet nøklene knyttet til noen av myntene hans. På spørsmål fra administrerende direktør Adam Back fra Blockstream om han fortsatt er pro-bitcoin og deretter solgte XRP for å kjøpe BTC, svarte Schwartz med et rungende nei.

Han forklarte at mens han forblir bue på flaggskipet cryptocurrency, har han gradvis solgt myntene sine de siste par årene på grunn av „risikonivået“ knyttet til den digitale eiendelen.

Avduking av Satoshi Nakamoto Mystery With David Schwartz

Hele diskusjonen startet etter at Adam Back snakket om identiteten til den mystiske bitcoin-skaperen. Når det gjelder saken, kommenterte Back at “vi er alle Satoshi” og BTC er “bedre som en desentralisert digital vare uten grunnlegger”.

Krusningsingeniøren Nik Bougalis chimet på samtalen og siterer at han er helt enig med Back om Satoshis beslutning om å forbli anonym til fordel for bitcoins desentraliseringsdesign. „At Satoshi ikke bare skjønte dette, men handlet på det, viser både glansen og prinsippene hans,“ la Bougalis til.

Da en Twitter-bruker med navnet Jaime Neufer antydet at Ripples David Schwartz har alle markeringene til bitcoin-skaperen, postulerte Bougalis at han er sikker på at Schwartz ikke er Satoshi på grunn av hans kode og skrivestil som i utgangspunktet ikke stemmer overens med den pseudonyme skaperen.

David Schwartz insisterte også på at han definitivt ikke er Satoshi, og hevdet at det er mer sannsynlig at Satoshi var en liten gruppe mennesker på grunn av det utrolige settet med ferdigheter som ble demonstrert og den enorme mengden arbeid som ble lagt inn i bitcoin.

Schwartz beregnet da at det er mye mer fornuftig å si at han var en del av gruppen som opprettet bitcoin enn å si at han på egenhånd kom på Bitcoin. Imidlertid ble han kjent med cryptocurrency i 2011.